Home     Maatwerk      Wie zijn wij      Klanten      Ontwerp    Concerten     Prijzen    Contact 


Wij traden op voor:

Akzo-Nobel Arnhem
Anne Frank tentoonstelling
Amstelkerk Amsterdam
Armando Museum Amersfoort
Beeld en Geluid Hilversum:


Belle van Zuylen Rondvaarten
Bond v Nederlandse Architecten
Chateau Marquette Heemskerk
CNV hout en Bouwbond 2e Kamer
DAS rechtsbijstand
Diligentia Den Haag:


Evangelische Omroep
Fonds voor de Letteren:

Gemeente Gorinchem
Joods Historisch Museum A'dam:Hertekamp zorggroep
Hilton hotel Amsterdam Art Fair
Hotel l'Europe
Amsterdam
Hooglandse Kerk Leiden
Hortus Botanicus A'dam en Leiden
Jaap Edenbaan De Skeve Skaats
Jazz Club Waddinxveen
Jazz club Veghel
Kiwanis Venlo
Ministerie Justitie Voorburg
Mozes en Aaronkerk
Museum de Buitenplaats Eelde:Oude Raadhuis Hoofddorp
Paleis Het LooPolitie Haaglanden Den Haag
Prinsenhof Delft
Provincie Noord Brabant
Pulitzer Hotel Amsterdam
Roeivereniging Poseidon A'dam:
Rosenstock Huessy huis
Rotary Almere
SBS televisie
Slot Loevesteijn
Stadsdeel Amsterdam Oud Zuid
Stichting Islam en Dialoog:Superrally Bussloo
Tour de France 2010 Goes:

Uilenbuger Synagoge Amsterdam
Uitgeverij Gottmer Haarlem
Urbanology IKA
Verenigde Naties Krasnapolski
Van der Valk Hotel
W.T.C. Amsterdam - Kempen BV
Woonmall Alexandrium Rotterdam
Wijnproeverij Vignoble Oudewater
Zorgberaag Zuid Holland

e.v.a.


Citaten van klanten:

"Ik denk dat ik namens iedereen hier in de zaal kan zeggen dat we hebben genoten van jullie. We hebben gezien dat jullie de zaal aan het klappen hebben gekregen op het ritme van een swingend nummer, maar ook was het doodstil in de zaal bij het eerste nummer na de pauze, toen Tis alleen op de gitaar dat prachtige Spaanse nummer speelde kon je een speld horen vallen.
En natuurlijk Tineke; de flair en ook ingetogenheid waarmee jij de liederen ten gehore brengt, geeft een extra lading aan het geheel. Ik weet zeker dat er mensen zijn in de zaal die tijdens jouw zingen dachten en voelden: "Ja, dat klopt; dat heb ik ook meegemaakt" zonder dat ze waarschijnlijk je Joodse of Russische teksten konden verstaan.
Ik zelf vind het mooi te zien hoe die strijkstokken hun eigen gang lijken te gaan over de snaren van jullie strijkinstrumenten. Los van jullie. Maar dat kan natuurlijk niet, dus de enige conclusie is dat jullie zo één zijn met je instrument dat de moeilijkste dingen moeiteloos lijken te gaan. Nieuwkoop concert in Regthuys (Talon Trio)

"Dit was een prachtige avond. Mijn vader was geroerd, en dit was ook echt zijn muziek. Zoals je al in je inleiding vertelde: ik denk inderdaad dat in de tijd van Mozart dit soort avonden ook zo verliepen."
fam. Nohlmans Amsterdam (huiskamerconcert Spiegheltrio)

Het was een groot succes, met name door jullie optreden! Theda Boersema over optreden Anne Frank tentoonstelling Maassluis (optreden fiddler on the roof)

"Beste Koos, We hebben erg genoten van jullie spel. Aantal leden gaf aan dat juist jullie optreden als herinnering aan deze avond zal blijven staan!
Nogmaals hartelijk dank dat jullie ondanks de weersomstandigheden de hele reis hebben gemaakt voor ons. Met vriendelijke groet,
Henk de Wilde President Kiwanis Venlo Joamerdal" (optreden en route!)


"het was precies als we ons hadden voorgesteld, prachtige muziek in onze eigen huiskamer. En dat terwijl die rookwolk uit de keuken kwam doordat mijn man die kookles van de chefkok kreeg... Maar wij konden ongestoord en informeel van jullie optreden genieten. ."fam. Hoogstraten Middellie
(huiskamerconcert Spiegheltrio)

We waren aangenaam verrast door  de klezmermuziek afgelopen vrijdag tijdens de ’Winter Academie’, en we hebben er zeer van genoten, in één woord: prachtig!
fiddler on the roof in de Mozes en Aäronkerk met zang Tineke Langedijk

Hierbij nogmaals dank voor het optreden in de Blinkert. Een groot aantal mensen zeiden zeer aangenaam verrast te zijn door jullie muziek. Ik deel die mening van harte! Freek van Dijk, Zorgcentrum de Meenthe (talon trio )

Iedereen was buitengewoon enthousiast over jullie optreden. We kijken inderdaad, mede door jullie bijdrage, terug op een geslaagd feest. Met vriendelijke groet, Bram Engelse. Rotary club in kasteel Holzmühle
(optreden trio en route! )

We vonden jullie optreden gisteren zeer geslaagd. Een zeer mooie muzikale omlijsting van ons jubileum. Wil je alle heren van jullie trio bedanken! Nogmaals bedankt! Vriendelijke groeten, Peter Lemmen, Poseidon Roeivereniging (optreden talon trio)

Wij hebben ook veel positieve reacties gehad. Tot een volgende keer.
Groet Cees Vermeeren St Jan Cultuur Roosendaal (optreden en route!)

Ja, was heel leuk, sfeervol en relaxed. Ik heb met Hit en Run gesproken en zij vonden het ook erg leuk en bijzonder om op zo'n locatie te spelen. Groeten! Tjiska Langeland Producer Evenementen Beeld en Geluid Hilversum (drie verschillende bands)

Dank jullie wel voor het leuke optreden. Onze gasten hebben er zeer van genoten, en volgens mij jullie ook. Ik hou jullie gegevens, want misschien willen we vaker wat met muziek doen en nodigen we jullie nogmaals uit. Voor nu dank. Groeten Ton en Ron van Hartig en Zoet Haarlem fiddler on the roof

Mede dankzij jullie geweldige inzet en spel was het gistermiddag een geweldig geslaagde gebeurtenis! Ik heb echt alléén maar positieve reacties gehoord vanuit het publiek én organisatie! Zeker voor herhaling vatbaar! Hartelijke groeten,
Renk van Oyen st oude muziek brabant (optreden fiddler)

Het was recies wat we er van hadden voorgesteld, drie strijkers, prachtige muziek (...) en op het juiste moment konden we dansen! hartelijk bedankt!
50 jarige bruiloft fam Tenkink
(talon trio)

www.violisten.nl                contact               06 41914973