Home     Wie zijn wij      Klanten      Ontwerp    Concerten     Prijzen    Contact 

EN ROUTE!
Frans, musette en gypsy swing
3-6 personen

Extra: Franse chansons door Tineke Langedijk


klik om te vergroten

En Route! trio viool, accordeon contrabas

Virtuoos, swingend en meeslepend; muziek uit de straten en de oude jazzclubs van Germain des Pres in Parijs, met jazz-accordeon, viool en gitaar.

Muziek die oorspronkelijk (en nog steeds) gespeeld werd door jazzmusici en zigeuners (Manouches), in de Hot Club de France in de jaren 30 en 40, en op de speciale bal musettes.


Een belangrijk aandeel in het repertoire is muziek van meestergitarist Django Reinhardt en violist Stephane Grappelli

De musici van En Route! speelden in concertzalen en schouwburgen, maar ook in muziekcafés en radio- en t.v.-uitzendingen.
En op 4 juli 2010 tijdens de doorkomst van de TOUR DE FRANCE in Goes!

Het is het ideale trio voor een concert, maar ook voor een receptie, bruiloftsfeest, conferentie en opening, tuinfeest en bedrijfsbeurs, open dag, afscheid en ....
voor uw concert met franse chansons:
zie hiernaast. >>>>

En route! is overal in te zetten, en kan akoestisch en versterkt spelen, en ook kan de groep ook mobiel optreden.

Een feest voor voor kenners van de stijl maar ook voor leken...

luister naar trio:

 Indifference wals

si tu savais


De Musici van het trio:

Joost van Son: Accordeon
Koos Koopmans: Viool
Micha Kool: Contrabas
Speciale Gast
Jan de Jong: Gitaar


prijzen op aanvraag

tel 06-41914973

of stuur een e-mail via de contactpaginaEn Route! speelde de afgelopen tijd
o.m. in:

Goes: TOUR DE FRANCE 2010
Jazz club Waddinxveen
Jazz Club Veghel
Gebouw 2e kamer
St Jan Cultuur
Ziekenhuis Amstelveen
Rondvaart met de Belle van Zuylen
Pulitzer Hotel Amsterdam
UN bijeenkomst Amsterdam Krasnapolski
Amsterdam Hilton hotel Art Fair
Chateau Marquette Heemskerk
Ministerie Justitie Voorburg
Jaap Edenbaan De Skeve Skaats
CNV hout en Bouwbond
W.T.C. Amsterdam
de Spylder Warns
Paleis het Loo

e.v.a.

En Route! Concert:

"Chansons en swing"
U kunt de musici in een grotere bezetting uitnodigen voor een concert met zangeres Tineke Langedijk; Franse chansons van Barbara, Patachou, Piaf, Montand e.a.

Met gitarist: Jan de Jong

Speciale gast: David Lukacs, Klarinet/Sax


Concert "en route!"
met Tineke LangedijkQue reste-t-il de nos amours -
Charles Trenet:


Le danseur de charleston - Philippe Clay:

Jardin d'hiver - Henri Salvador:


lees recenties:

"Om het 75 jarig jubileum van Alliance Française een extra feestelijk tintje te geven hebben wij En Route! uitgenodigd voor een optreden in de voormalige St.Jan kerk op de Oude Markt op zondag 11 december jl.
Bedankt voor de gezellige middag die jullie ons bezorgd hebben. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Vooral de zang en het mooie en prima verstaanbare frans van Tineke Langendijk werd erg gewaardeerd". Namens Alliance Française RoosendaaL
Marleen Farla, sécr.

Graag willen wij jullie allemaal nogmaals danken voor jullie heerlijke spel. Het was in één woord perfect. Jullie muziek paste naar onze mening helemaal bij de plek, de sfeer die er hing en niet te vergeten het heerlijke weer. Het was gewoon volmaakt. De reacties die wij van iedereen bij het afscheid kregen over jullie waren zonder enige uitzondering heel enthousiast. Iedereen vond het super en wij, tsja, wij in ieder geval zullen jullie nog lang meedragen in onze herinnering.
Hartelijke groeten, Bea en Jan Snijders"

" Ik heb afgelopen zondag in Zwaanshoek enorm genoten. De muziek was voor mij een vleugje nostalgie, een beetje Frans avontuur, wat dolen door oude Parijse straatjes en veel heerlijke Django Reinhardt liedjes. Wat jullie deden was niet zomaar liedjes naspelen, het was musiceren op hoog niveau, en nu heb ik ook jouw prachtige franse viool-swing gehoord. Theo Dekker"

"Weer thuis hebben we het er nog even over zo met z”n tweetjes , en komen tot de conclusie dat het grandioos was, En dat we hebben genoten. Het was echt SUPER!!!! We zitten nog na te genieten, mooier kan toch niet hé! WE houden ons weer aanbevolen, volgende keer met zijn drieen. Lieve groet Mayon en Nijnke."

"Beste Koos, We hebben erg genoten van jullie spel. Aantal leden gaf aan dat juist jullie optreden als herinnering aan deze avond zal blijven staan!
Nogmaals hartelijk dank dat jullie ondanks de weersomstandigheden de hele reis hebben gemaakt voor ons. Met vriendelijke groet,
Henk de Wilde President Kiwanis Venlo Joamerdal"www.violisten.nl                contact                        06 41914973