Home     Wie zijn wij      Klanten      Ontwerp    Concerten     Prijzen    Contact 

Trio Tangata
Tango Trio + zang

Trio Tangata speelt de Argentijnse tangomuziek in een integere en energieke voorstelling.

Trio Tangata is een tango- ensemble, dat bestaat uit 3 musici, die reeds vele jaren in de Argentijnse tango zijn gespecialiseerd. Zij werken veelvuldig samen met zangeres Jeannine Geerts.

Zij vertolken op eigen wijze de tango van de grootmeesters zoals Astor Piazzolla, Gustavo Beytelmann, Julian Plaza, Anibal Troilo en Horacio Salgan.
Daarnaast spelen zij eigen composities, geschreven door Margreet Markerink waarin ze laten zien dat de ontwikkelingen van de Argentijnse tango nog lang niet ten einde zijn. De 3 musici van Trio Tangata maken allen deel uit van de internationaal bekende formatie Tango Dorado.

Op 8 maart 2008 werd bekend gemaakt dat Margreet Markerink de winnares is geworden van "de Chocloprijs", de prijs van de nationale compositiewedstrijd voor nieuwe Argentijnse tangodansmuziek


prijzen op aanvraag

tel 035-6920982
of 06-41914973

of stuur een e-mail via de
contact-pagina

Bandonéon: Jacqueline Edeling
Piano: Margreet Markerink
Contrabas: Suze Stiphout

Zang: Jeannine Geerts:
Sinds najaar 2011 is Trio Tangata een hechte samenwerking aangegaan met zangeres Jeannine Geerts (tango, fado, klassiek, Nederlands lied

Jeannine Geerts vertolkt, met haar intense warme stem, het Argentijnse tangolied op onnavolgbare wijze , en maakt samen met Trio Tangata de voorstelling tot een feest voor oog en oor.


Querido

mis cosas favoritas

Tangata in slot Zeist:

  


Trio Tangata heeft al op vele podia gespeeld, van tangofestivals tot en met concertzalen, Van Toscane, Finland, tot en met Buenos Aires .

Inmiddels zijn er 2 CD's gemaakt: “mis cosas favoritas” en “Historias del Sur”, ism met zanger José Rivero (Argentinie) en zangeres Lilian Vieira (Brazilië) .

Daarnaast treedt Trio Tangata op met het zeer virtuose danspaar Carlos & Mirella, wat de voorstelling tot een wervelende show maakt.

 

www.violisten.nl                contact               035 6920982                06 41914973